Doctor's Search

Accesul mass-media

  1. Toţi Reprezentanţii mass-media, care vor oferi informatii înregistrate audio/video de pe teritoriul sau în legătură cu  organizatia  au obligatia de a asigura informarea obiectivă a publicului prin prezentarea corectă a faptelor si evenimentelor.
  2. În incinta organizatiei, accesul si vizitarea unitătii se face numai însotit de către Purtătorul de cuvânt sau altă persoană(e) delegate de conducerea organizatiei, respectând zonele cu acces interzis publicului.
  3. Accesul Reprezentantilor mass-media va fi permis pe teritoriul organizatiei  numai dacă acestia îsi asumă prin semnătură respectarea prezentelor reguli.
  4. Accesul în spital se face numai echipat corespunzător cu halat, încăltăminte specială si ecuson pentru identificare, în zonele si în intervalul orar astfel încât să nu tulbure activitatea cadrelor medicale sau programul pacientilor, numai cu aprobarea conducerii unitătii.
  5. Reprezentantii mass-media nu vor recurge la înselăciune în vederea obtinerii unor informatii sustinând că sunt persoane angajate ale spitalului.
  6. Reprezentantii mass-media nu vor lua interviuri, nu vor efectua filmări sau fotografii ale pacientilor din cadrul spitalului decât după ce se va obtine acordul scris al acestora.
  7. Reprezentantii mass-media care vor obtine şi utiliza informatii din cadrul spitalului folosind mijloace de înregistrare audio/video ascunse se fac răspunzători pentru faptele lor si vor suporta consecintele. Utilizarea metodelor mentionate atrage după sine interzicerea accesului în cadrul organizatiei cu alte ocazii, pe termen nelimitat.