Doctor's Search

Ambulatoriu de Specialitate – Centru de Diabet Minimed – Str. Pacii nr. 7 Bacau

September 6, 2021
Centrul de Diabet Minimed sărbătoreşte în 2021 20 de ani de activitate și în prezent are în structură Ambulatoriu de Specialitate și Spitalizare de Zi cu o secție cu 10 paturi.
Din dorinta de innoire si imbunatatire continua, incepand cu luna Iulie 2021 Centrul De Diabet Minimed a deschis pentru dumneavoastra un sediu nou si modern pe Strada Păcii Nr 7 unde se va desfășura activitatea de Ambulatoriu de Specialitate diabet.
Mentionam ca activitatea internare de zi diabet va avea loc in continuare la sediul de pe Str George Bacovia Nr 58.
Servirea pacientilor la un inalt nivel de calitate si profesionalism si castigarea increderii lor, ne-a determinat sa deschidem un nou punct de lucru dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si o echipa medicala dedicată.
Pentru ca “Sanatatea este prioritatea noastra” va asteptam cu mare drag in noul nostru sediu pentru a beneficia de servicii medicale de înaltă calitate.
Pe toată perioada pandemiei COVID 19 centrul a fost deschis fără întrerupere şi asigurăm în continuare consultațiile şi investigațiile cu maximă implicare din partea personalului privind siguranța pacientului (aşteptare în spațiile exterioare pânā la ora precisă a programării, triaj epidemiologic, sterilizare cu ultraviolete, purtarea obligatorie a măştii încă de la accesul în curte etc.).
Informații şi programări se obțin la numărul de telefon 0743676215 sau direct la Recepția Ambulatorului Centrului de Diabet Minimed de pe Str. Păcii Nr 7.
Vă stăm la dispoziție pentru informații şi programări în intervalul 08.00-16.00, luni-vineri.
Consultaţiile prin Casa de Asigurări decurg în continuare în condițiile stabilite prin lege, inclusiv consultațiile la distanță. La consultațiile normale vă rugăm să nu uitați cardul de sănătate. Reamintim că toate consultațiile se efectuează prin programare cu dată şi oră precisă.
Vă dorim o sănătate cât mai bună în această perioadă dificilă!
Centrul De Diabet Minimed
Posted in Diabet si boli de nutritie by Clinica Minimed